L087 HAIGINT 5 copë Bashkimi i mashtrimit të presionit të lartë të mashtrimit të presionit të lartë

Shiko Detajet

L045 HAIGINT 5 copë Lidhës i ngordhjes së presionit të lartë 1/4 'Mashkull Konektor 3/8' Fiksi Montimi i pr...

Shiko Detajet

L050 HAIGINT me kosto të ulët 3/8 '(9.52 mm) Vend i ngjeshjes së hundës me një vrimë UNC10-24 10 copë

Shiko Detajet

0084 15m sistem i kompletuar keqbërës me presion të zi 15m për Dedusting

Shiko Detajet

T024 HAIGINT Freeshipping 1/4 'Konektor Femër me 3/8' Konektor i shpejtë i shtytjes

Shiko Detajet

L014 HAIGINT Lidhës Freeshipping Freesipping Presioni i Lartë 3/8 'Lidhës bërryl Bllokues

Shiko Detajet

T016 HAIGINT Freeshipping 9.52 mm Plug fund me një vrimë A

Shiko Detajet

T009 DIY 7M e zezë më e lirë e lirë e sistemit të ftohjes të lëvizshëm mikro spërkatës me presion të ulët

Shiko Detajet

L018 DIY 8M Sistemi i gabimit të presionit të ulët (8M me 6 copë hundë bronzi)

Shiko Detajet

Kuti postare postare prej gize

Shiko Detajet

Tub 20m 4/7 '' me grykë mjegull Sistemi i ujitjes me pikat e kontakteve 20 kontejnerë

-5%
Shiko Detajet

Dekoratë me kuti postare prej hekuri prej kuti kolone prej 1308

Shiko Detajet

25 milion gete me grykë Sistemi ujitës pikash Sistemi i ujitjes mikro pikësh

-5%
Shiko Detajet

Bardhë e veçantë dhe krijuese me qeramikë të kuqe të kontraktuar me qeramikë të kuqe

Shiko Detajet

20 minta gete + grykë Sistemi ujitës pikash Sistemi i ujitjes mikro pikash

-5%
Shiko Detajet

20Pcs / Lot D7XH7CM Argjendë metalike argjendi Mini tenxhere e galvanizuar tenxhere me lule të pasura me lu...

Shiko Detajet

50FT zorrë e zgjerueshme me grykë të vendosur paisje të ujitjes së transportit 50 kosha fleksibël 50FT (1 a...

-5%
Shiko Detajet

75FT zorrë e zgjerueshme me grykë të vendosur komplet për ujitje të transportit falas 75 gete fleksibël

-5%
Shiko Detajet

Sistemi ujitës i pikave të pikave DIY sistemi automatik i lulëzimit të luleve, 20 kontejnerë, timer Irigait...

-5%
Shiko Detajet

Përdorni kopshtin 2L për spërkatje të lehtë për ujitje të mjegullës së bimëve

-5%
Shiko Detajet

Vegla kopshtesh që luhaten grykë spërkatëse 18 gyp tub alumini

-5%
Shiko Detajet

Tifoz i mjegullës me fuqi të lartë 26 '' me rezervuar uji 41L, i lëvizshëm me rrota 3 ingranazhe

-5%
Shiko Detajet

20m-pako Ujitja pikuese 4/7 mm çorape pikuese për ujitje Konektori 1/4 "me spërkatje me gjemba

-5%
Shiko Detajet

ujitje automatike, kuti për ujitje të bimëve, lule që ujisin 20 enë

-5%
Shiko Detajet

ARRIVALI I RI, gypa për ujitje me pika 20 metra + hundëza Sistemi i Ujitjes së Dripit Sistemi i Ujitjes Mik...

-5%
Shiko Detajet

Lidhës 10 copë-paketë Y 1/4 "lidhës me gjemba valvul të shpejtë të kupimit të shpejtë me dy lins

-5%
Shiko Detajet

Gyp 5m me grykë Sistemi ujitës pikash Sistemi i ujitjes mikro pikash lëshon zorrën me pikatore

-5%
Shiko Detajet

Gyp 15m me Sistemin e Ujitjes me Mikro Drip Sistemin e Ujitjes Vetë-Ujitëse Kutitë e kopshtit me hundë

-5%
Shiko Detajet

Morape 10m me Sistemin e Kutive të Ujitjes së Mikro Dripit të Bimëve të Ujitave të Ujit të Drithit

-5%
Shiko Detajet

Sistemi i ri ujitës i mbërritjes 20 ° 4/7 '' gete me emitues dhe kontrollues automatik për ujitje me timer

-5%
Shiko Detajet

Kohëmatësi mekanik i ujit për ujitje që përdoret në kopsht, oborr, fermë 2 orë kohë pune

-5%
Shiko Detajet

Morape 5m me grykë Sistemi Ujitje pikimi Sistemi i Ujitjes Mikro Drip

-5%
Shiko Detajet